Sponsoracties

Steun VZV –

Via de boodschappenkaart van de Vomar!

Leden van onze vereniging die bij Vomar hun dagelijkse boodschappen doen en beschikken over een gratis Klant-is-Koning-kaart kunnen VZV  via de Vomar steunen.

Het enige wat je als (ouder van een) lid van onze vereniging hoeft te doen is in de Vomar een Klant-is-Koning-kaart (KIK-kaart) aan te vragen (als je er nog geen hebt) en je KIK-kaart nummer en je naam op te geven aan onze penningmeester. Bij voorkeur per mail naar edwin@administratiekantoorgerrits.nl  of via de intekenlijst op de woensdagavond bij de tafel en daarna natuurlijk véééél boodschappen doen!

Na drie maanden wordt over het totaalbedrag 0,5% door Vomar overgemaakt naar onze vereniging. En dat kan aardig oplopen! Maar de pas biedt jou ook veel voordelen, zoals sparen met hoge rente en exclusieve aanbiedingen.

Met de opbrengsten van deze actie worden o.a. allerlei jeugdactiviteiten gesponsord.

Namens de sponsorcommissie alvast bedankt.